6 Temmuz 2024 Cumartesi

TARÇIN ÇAYININ FAYDALARI

 


TARÇIN ÇAYININ FAYDALARI NELERDİR?

Özellikle tatlıların üzerini süsleyen tarçının aslında birçok kullanım alanı ve faydası vardır. Son dönemlerde en fazla kilo vermek amacıyla kullanıldığını sanırım hepimiz biliyoruz. Bir şişe suya atılan çubuk tarçınlar vücuttan yağın yakılmasına yardımcı olur. Ayrıca sindirim sistemini düzenler, gaz problemini çözer ve vücuttaki enfeksiyonun, iltihabın atılmasına da yardımcı olur. Bu yönleri ile tarçın tam bir şifa deposudur ve evlerden eksik edilmemelidir. Peki tarçın kürü nasıl hazırlanır?

Tarçın, yağ yakmanın yanı sıra vücuttaki iltihabın da atılmasına ve enfeksiyon ile mücadelede de oldukça tercih edilen bir ürün. Peki enfeksiyon için tarçın kürü nasıl hazırlanır?

1 litre suyun içerisine 2 çubuk tarçın ekleyin ve bu suyu bir gece ağzı kapalı bir şekilde bekletin. Daha sonra gün içinde bu suyu tüketin. Tarçınlı su, vücuttaki enfeksiyonu, iltihabı, ve bakterilerin atılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda kan şekerinizi de dengeler.


Paylaş :

Yazar:

Merhaba Bloguma hoşgeldiniz. Yazılarımdan haberdar olup daha fazla gönderiye erişmek isterseniz bloguma abone olarak bana destek olabilirsiniz.

Facebook Yorumlar

0 yorum: